Az egyéni érzékenységet alapnak tekintő árnyalt diétáról, a makro- biotikus étkezés gyógyító hatásairól, az aktív és egészséges életmód minden napokban történő megvalósításáról az ételek elkészítési módjáról.
Tanfolyamvezető: Sági István
Életmód- és táplálkozási tanácsadó; Terapeuta, az amszterdami Kushi Intézet végzett tanára
A tartalomból:
- A yin és a yang elmélete és gyakorata a táplálkozásban
- Egészség betegség
- A KI fogalma és működése
- A szervezet mint energetikai rendszer
- Energiafajták az élelmiszerekben
- Az egyensúly elmélete és gyakorlata a táplálkozásban
- Az energiafajták tulajdonságai és hatásuk az emberi szervezetre
- Az egyesítő elv alkalmazása a mindennapi gyakorlatban
- A szervezet egyensúlyának megtartása, illetve helyreállítása az egyesítő elv alkalmazásával
|