„Kiváló segítõje a böjt- és fogyókúráknak is”

A PIANTO olyan gyógynövényekbõl és különféle zöldségekbõl álló esszencia, amelyet belga feltalálók – 10 éves kutatást és vizsgálatokat követõen – 1958-ban törzskönyveztek, és amely azóta is sikert sikerre halmoz. A feltalálók célja az volt, hogy a háború utáni ínséges idõkben olyan készítményt állítsanak elõ, amely méregteleníti a szervezetet, rendezi a bélmûködést, tisztít, ugyanakkor kis mennyiségben adagolva is biztosítja a szervezet számára szükséges létfontosságú tápanyagokat.

A PIANTO hatóanyagai legnagyobbrészt Dél-Franciaországban termesztett biotermészetű zöldségekbõl és gyógynövényekbõl származnak. A készítménnyel már a vizsgálatok korai szakaszában is rendkívüli eredményeket értek el. A további gyógyszerészeti finomítások végeredményeképpen pedig létrejött az az étrend-kiegészítõ szer, amely több mint 40 éve segíti az akut és krónikus betegségben szenvedõ emberek gyógyulását. Ez a pontosan meghatározott összetételû növényi sûrítmény semmiféle konzerválószert, kémiai adalékanyagot nem tartalmaz.

Alkotóelemei: sárgarépa, takarmányrépa, zeller, kömény, petrezselyem, turbolya, bazsalikom, hagyma, fokhagyma, kakukkfû, babérlevél, rozmaring, zsálya, borókabogyó. 4 dl-nyi folyadékban kb. 25 kg (!) növény esszenciája található.
A készítmény 18-féle aminosavat, nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz. Jelentõs a metionin-, a glutaminsav- és a triptofántartalma. Kiemelkedõen gazdag vasban és magnéziumban. Ezek az anyagok a sûrítményben teljesen természetes, maximálisan hasznosuló formájukban vannak jelen.
A PIANTO egy sajátos körforgalmat indít el a szervezetben. Béltisztító hatása révén segíti a szervezetet a méreganyagok kiválasztásában, a terápia során rendezõdik a széklet (gyakorta megszûnik a székrekedés), a vastagbél falára felrakódott bélsárrögök fellazulnak, megszûnik a puffadás, regenerálódik a bélflóra. Ebbõl következõen segít megszabadulni a parazitáktól, gombáktól. Megszûnteti az un. hiányállapotot a szervezetben, jang jellege következtében ellensúlyozza a civilizált étrend (rostszegény, finomított cukorral, tartósítószerrel telített) jin-túlsúlyát. A szervezet pH-ját lúgos irányba mozdítja el.
A PIANTO-t gyermekek és idõs emberek egyaránt sikerrel használhatják. Kiváló segítõje a böjt- és fogyókúráknak is. Az elmúlt negyven évben nagyszerû eredmények születtek gyógyíthatatlannak tartott autoimmun- és krónikus degenerativ esetek kiegészítõ kezelésében.
A készítmény úgyszintén kitûnõen vizsgázott az úgynevezett hiánybetegségek megszüntetésében. A felszívódási zavarok egyik leggyakoribb következménye a kialakuló vashiány. A PIANTO mellékhatásmentesen biztosítja a szervezet számára a létfontosságú vasat, nem okoz szorulást, bélgörcsöket. Jó lehetõséget jelent következményes vérszegénység kezelésekor, vagy fokozott vaspótlást igénylõ állapotokban pl. terhesség, szoptatás idején. A készítmény ezenkívül számos ásványi anyagot, kalciumot, rezet, mangánt, nátriumot, káliumot, a teljes vitaminskálát, mono- és poliszacharidokat, enzimeket tartalmaz természetes, teljes mértékben hasznosuló formában.

A PIANTO alkalmazása

Megelõzés céljából: Helytelenül táplálkozó, nagy fizikai vagy szellemi terhelésnek (munka, sport, tanulás) kitett emberek napi adagja 2-3x1 teáskanál.
Böjtnapokon, lé- vagy gyümölcsnapokon 2 óránként l teáskanál az ajánlott adag (mindig hígítva kell fogyasztani, 2-2 dl vízben vagy zöldséglében elkeverve).
Akut esetek esetén: Fertõzések, lázas állapotok, sérülések, fizikai vagy lelki traumák, légúti, bélrendszeri hurutok esetén 2 óránként l teáskanál a napi dózis.
Krónikus esetek: Kezdõ adag naponta: 2-3x1 teáskanálnyi 2 dl folyadékban, zöldséglében elkeverve, mindig étkezés elõtt. Pár nap után növelhetõ a dózis, addig amíg a széklet lágy nem lesz. Krónikus degeneratív betegségek prevenciója és rehabilitációja esetén 3-4x1 teáskanálnyi a javasolt napi adag.

Betegségmegelõzés céljából évente egyszer ajánlatos PIANTO-kúrát tartani, melynek során két üveggel célszerû elfogyasztani naponta 1-2 teáskanálnyi adagokban.

A Pianto indikációs területei

 • Akut fertõzõ esetek
 • Krónikus degenerativ esetek
 • Nehézfémterheltség
 • Autoimmun-betegségek
 • Fejfájások, migrén
 • Allergiás esetek
 • Krónikus májpanaszok
 • Krónikus fáradékonyság
 • Krónikus ízületi fájdalmak
 • Böjt-és fogyókúrák
 • Krónikus bél-, bõr-, nõgyógyászati és légúti gyulladások
 • Krónikus székrekedés, puffadás, candidiasis
 • Célzott vas- és magnéziumpótlás, sejttáplálás
 • Szellemi és fizikai teljesítmény növelése
 • Egészség megõrzése
Dr. Sági Mária-Sági István
 

További információ:

Vektor Bt.
Tel: 06 (1) 388-3483
vagy 06 (30) 360-9528
E-mail: info@pianto.hu

Vagy kattintson ide és nézze meg a
Pianto weboldalát!